Золота фортуна

Posted by admin on 29.03.2012 in Архів новин |

26 березня 2012 році у Національній Академії Наук України відбувся Всеукраїнський захід Міжнародного Академічного Рейтингу «Золота Фортуна» (м.Київ).

Академія провела церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу.

Дипломом Якості в номінації  «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти та виховання» відзначено педагогічний колектив спеціалізованої школи № 24 з поглибленим вивченням російської мови та літератури та директора Кудляк Світлану Миколаївну.

МАРТІС «Золота Фортуна» – міжнародна наукова організація, яка в своїй Президії об’єднала перших осіб національних та королівських Академій наук 30 країн світу. Міжнародна Академія Рейтингових технологій і соціології займається дослідженнями в сфері соціології, політології, психології. МАРТІС відзначає заслуги відомих особистостей та колективів, провідних підприємств, установ, організацій світу.

Обранці Рейтингу – це люди, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті; котрі творчою працею, завзяттям, наполегливістю зробили вагомий внесок у зміцнення Української держави та здобули суспільне визнання.

Нагородження здійснюється за поданням членів Президії та членів науково-експертної ради. До останньої входять керівники міністерств і відомств багатьох країн світу, які співпрацюють з МАРТІС в межах своєї професійної компетенції.