Як боротися з самотністю?

Posted by admin on 29.03.2014 in Архів новин |

Самотність породжує сум і пригнічення, поганий настрій і навіть депресію. Тим не менш, практично кожен з нас хоча б раз у життя відчував почуття самотності. Воно переважає після розлучення або розставання, серйозної сварки або іншої сімейної нелади. Проте з цим можна і потрібно боротися.
Найкращим способом скоріше позбутися від почуття самотності є спілкування по душам з людиною, до якої присутній довіру, свого роду наставником. Саме він зможе підтримати в потрібний момент, підказати, якщо потрібно, і допомогти подолати цей неприємний життєвий етап. Відомо багато випадків, коли в любовних відносинах люди, які мають наставника, не тільки мали успіх в особистому житті, але і отримували досить поваги та уваги від коханої людини.

В якості наставника може виступати хто завгодно. Зазвичай це сім’я, близький друг або родич, довірена особа. Від рекомендацій і порад наставника багато в чому може залежати, чи будуть досягнуті заплановані цілі і чи буде людина успішний і щасливий по життю. У самому ранньому дитинстві, читаючи або слухаючи казки, ми уявляли собі добрих фей і бабусь, які повчали і направляли головних героїв. Саме звідти пішло поняття наставника. Тепер, уже в зрілому віці, ми маємо можливість випробувати на собі все те чарівність, яким захоплювалися в дитинстві.
І дійсно, багато жінок, колись вважали себе самотніми і нещасними, керуючись порадами наставників, знайшли свою любов. В даний час вже є спеціалізовані агентства, які надають послуги з повчанням в любовних справах. Тому, навіть абсолютно самотні люди можуть скористатися допомогою професіоналів.
Не варто впадати у відчай при найменшій невдачі і вважати, що ви одні в усьому світі. При наявності хорошого наставника це лише тимчасова темна життєва смуга, яка за традицією обов’язково повинна змінитися світлою.