Комплекти реєстраційних документів випускників, які проходитимуть ДПА з української мови у формі ЗНО

Posted by admin on 26.01.2015 in Архів новин |

Комплекти реєстраційних документів випускників, які проходитимуть державну підсумкову атестацію з української мови у формі ЗНО

В комплект реєстраційних документів випускників, які проходитимуть державну підсумкову атестацію з української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання входить:

  • реєстраційна картка випускника,
  • копія паспорта громадянина України (або копія свідоцтва про народження для тих, хто народився після 01 вересня 1998 року),
  • список осіб, які проходитимут ДПА з української мови у формі ЗНО та мають отрмати атестат про повну загальну середню освіту у 2015 році.

Детальна інформація щодо реєстрації випускників на ЗНО 2015 розміщена на сайті Українського центру оціновання якості освіти (http://testportal.gov.ua), Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (http://kievtest.org.ua), управління освіти Шевченківського району, розділ “ЗНО”, “2015” (http://www.shevruo.kiev.ua/index.php?w=section&cat=20&subcat=47).

Презентація щодо реєстрації ЗНО 2015 можна завантажити за посиланням: (http://www.shevruo.kiev.ua/docs/section/reestraciya_zno_2015.rar);

Зразок Списку осіб, які проходитимуть державну підсумкову атестацію з української мови у форму зовнішнього незалежного оцінювання та мають отримати атестат про повну загальну середню освіту у 2015 році можна завантажити за посиланням: (http://www.shevruo.kiev.ua/docs/section/spisok_osib.rar).

У разі виникнення питань просимо звертатися за тел:

489-35-51 – управління освіти Шевченківського району;

360-70-04, 361-42-17 – Київський регіональний центр оцінювання якості освіти;

486-09-62 – Український центр оцінювання якості освіти.

Також нагадуємо про те, що у 2015 році об’єднали ЗНО та державну підсумкову атестацію з української мови та літератури для учнів 11-тих класів. Тестування здаватимуть всі випускники незалежно від того планують вони вступати до вишу чи ні.