Магічний трикутник 24-ої …

Posted by admin on 27.10.2016 in Відгуки про школу |

Те, що можемо зібратися разом – це гарний початок.

Те, що ми продовжуємо залишатися разом – це вже рішення.

Те, що ми співпрацюємо – це справжній успіх! (Генрі Форд)

Батьки нашої школи не стоять осторонь від життя своїх дітей, наших учнів. Вони постійно беруть участь у позакласних заходах, виховних годинах, спортивних змаганнях тощо.

Адміністрація школи ділиться з батьками своїми досягненнями та проблемами, а батьки завжди готові нам допомогти, адже, ми одна команда: вчителі, учні та батьки!

Продовжує очолювати батьківський комітет школи – Ковальчук Ірина Вікторівна.

Усвідомлюючи принцип партнерства, Ірина Вікторівна допомагає у здійсненні  цілей і завдань, які виникають у 24 школі. Голова комітету школи є членом Ради закладу. Лідер батьківської громади Ковальчук бере участь у:

  • засіданнях педагогічної ради під час розгляду питань, що належать до компетенції комітету;
  • вирішенні питань з покращання матеріально-технічної бази;
  • забезпеченні безпечних умов перебування дітей у навчальному закладі та ін.

Кропітка робота секретаря батьківського комітету Лахтурової Наталії Володимирівни  полягає у веденні протоколів засідань батьківських зборів; звітуванні перед загальними зборами (конференціями).

Батьки 24 школи найактивніші не тільки в районі, але і в місті!

Вони сумлінні, активні і готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу!

Вересень-жовтень  видався насиченим на події у культурному та громадському житті  окремих членів батьківського комітету школи !

Будувати  невидимий ланцюжок між родиною і школою, який служить на благо всім учасникам навчально-виховного процесу віддано допомагає заступник голови батьківського комітету школи Тиханова Олена Феліксівна!

За останні два місяці Олена Феліксівна особисто відвідала й взяла участь у ряді районних та міських заходах, що позитивно вплинуло на імідж нашої школи.

8 вересня 2016 року  День батьківського самоврядування в управлінні освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

26 вересня 2016 року –  Майстер-клас «Як  батькам супроводжувати освітню траєкторію, освітню програму?»  у Київському Будинку вчителя.

30 вересня 2016 року –  виїзний огляд за програмою «Ремонти в учбових закладах» із начальником управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Є.В. Яровою.

%d0%b1%d0%ba

1 жовтня 2016 року –  виїзний збір активу батьківських комітетів навчальних закладів до міста Чернігова.

19 жовтня 2016 року перше засідання Клубу свідомого батьківства, ініційованого Громадськими організаціями «Асоціація керівників шкіл м. Києва», «Рада батьків міста Києва», «Батьки та діти», а також Київським відділенням Міжнародної асоціації позашкільної освіти та Київським міським Будинком учителя під патронатом та за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

За ініціативи директора школи на позачергових зборах створено Секції батьківського контролю:

  • Секція «Фінансова група»
  • Секція «Господарська група»
  • Секція «Організація заходів»
  • Секція «Контроль безпеки»
  • Секція «Контроль за харчуванням»

Діяльність секцій має сприяти керівництву школи, педагогам в удосконаленні умов для здійснення освітнього процесу, в охороні життя та здоров’я учнів; у захисті законних прав та інтересів учнів; в організації та проведенні загальношкільних заходів.

Це спільні турботи про те, щоб усім було цікаво і затишно в школі, як у рідній домівці!

Від імені адміністрації, педагогічного колективу школи висловлюємо подяку вам, шановні батьки! Сподіваємося на творчу, дружню співпрацю у майбутньому на користь наших дітей!

 

 

Адміністрація школи