Найкращі сайти для електронних підручників

Posted by admin on 25.08.2017 in Архів новин |

Найкращі сайти з прямими посиланнями на файли для електронних підручників

Пошукові слова для цього розділу: електронні шкільні підручники, 2016, 2017, скачати, скачать, завантажити, онлайн, безплатно, безкоштовно, 1 клас, 2 клас, 3 клас, 4 клас, 5 клас, 6 клас, 7 клас, 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас, Алгебра, Англійська мова, Біологія, Всесвітня історія, Географія, Геометрія, Етика, Інформатика, Історія України, Зарубіжна література, Математика, Основи здоров’я, Правознавство, Праця, Природознавство, Російська мова, Українська література, Українська мова, Фізика, Хімія.

Варто зауважити, що додаткові матеріали обов’язково захищені авторськими правами, тому для їх завантаження необхідно мати дозвіл правовласника.
Електронні версії шкільних підручників можна знайти і завантажити в багатьох місцях Інтернету, але будьте уважні, так як здебільшого посилання будуть непрямими, заплутаними або навіть шкідливими. В списку нижче підібрані найкращі безпечні сайти з підручниками, більшість файлів з яких доступні для прямого завантаження в форматах DjVu і PDF. Для перегляду підручників на пристроях з операційною системою Android рекомендується використовувати програму EBookDroid, для Windows – WinDJView и Adobe Reader (для останніх двох вибирайте вибіркове встановлення, щоб не встановлювати рекламні додатки). Сайти активно змінюються і якщо не виходить знайти або нормально завантажити підручник з одного сайту, то спробуйте на іншому.

http://pidruchnyk.com.ua/ Дуже зручний сайт як для перегляду в режимі онлайн, так і для завантаження підручників (прямі посилання під вікном онлайн-перегляду).

http://portfel.at.ua/ Для завантаження електронної копії підручника необхідно на його сторінці клікнути “СКАЧАТИ” і далі пряме посилання буде над вікном попереднього перегляду.

http://4book.org/uchebniki-ukraina Для завантаження необхідно на його сторінці клікнути по посиланню “PDF” або “DJVU” над описом підручника.

У випадку, якщо якість завантаженого підручника невисока – пошукайте його на інших сайтах зі списку вище, дуже висока вірогідність, що там знайдеться набагато якісніший екземпляр.