Подяка директору cпеціалізованої школи № 24

Posted by admin on 01.11.2012 in Архів новин |

Подяка директору cпеціалізованої школи № 24 з поглибленим вивченням російської мови та літератури імені Олександра Білаша Кудляк Світлані Миколаївні (фоторепортаж події)

Подяка   директору cпеціалізованої школи № 24 з поглибленим вивченням російської мови та літератури імені Олександра Білаша Кудляк Світлані Миколаївні  Батьки учнів спеціалізованих спортивних класів з хокею висловлюють слова подяки директору спеціалізованої школи № 24 з поглибленим вивченням російської мови та літератури імені Олександра Білаша  Кудляк Світлані Миколаївні.Щиро дякуємо за професійну майстерність, педагогічний талант, душевну щедрість та організацію виховання учнів наших класів.

Завдяки зусиллям Світлани Миколаївни та її високопрофесійним якостям у 2012 році на базі школи № 24 було організовано роботу спеціалізованих спортивних класів з хокею, що одночасно з загальноосвітніми дисциплінами відкриває перед нашими дітьми  перспективи досконалого опанування хокейною  майстерністю.

Дякуємо за небайдуже ставлення  директора  школи № 24 до організації класних приміщень для наших дітей, що дозволило в найкоротші терміни організувати чудові світлі класи.

Ми вдячні за співпрацю та сприяння  всебічному  розвитку наших дітей, що в комплексі дає чудовий  результат  –  це  і надана можливість облаштувати спортивний зал для проведення хокейних тренувань, і  розклад уроків, що  складений з урахуванням часу проведення спортивних занять.

Своїми добрими справами  Світлана Миколаївна надала можливість нашим дітям  навчатися в чудовій школі, куди кожного ранку діти ідуть із задоволенням, яку люблять, у школу, де про них піклуються, поважають їх думку, допомагають усвідомити свою індивідуальність і неповторність.

Вражає увага Світлани Миколаївни до всіх, без винятку проблем, які виникають у ці перші місяці функціонування наших класів. Особливо хочеться подякувати за індивідуальний підхід до вирішення цих проблем, компетентність, відповідальність і доброзичливість.

Кудляк Світлана Миколаївна у своїй професіональній діяльності  відкриває неповторний світ своїм вихованцям, уміло веде їх стежками любові й доброти, запалюючи в їх трепетних серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри в себе!

Ми, батьки учнів, цінуємо все, що робить Світлана Миколаївна, і дякуємо їй за сумлінне, відповідальне ставлення до роботи, ентузіазм, відкритість і доброзичливість.

З повагою і вдячністю,

батьки учнів 2-Г,  3-Г, 4-Г та 5-В класів