Про організацію у 2015 році харчування учнів ЗНЗ м. Києва

Posted by admin on 09.02.2015 in Архів новин |

Оновлена інформація станом на 09.02.2015р….

РОЗПОРЯДЖЕННЯ КМДА ВІД 3.02.2015 № 67

“Про організацію у 2015 році харчування учнів ЗНЗ м. Києва, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Києва”

Відповідно до статті 25 Закону України «Про освіту», статті 21 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 5 3акону України «Про охорону дитинства», на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», від 02 лютого 2011 року № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість» та рішення Київської міської ради від 28 січня 2015 року № 60/925 «Про бюджет м. Києва на 2015 рік» з метою забезпечення учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Києва, харчуванням:

  1. Районним в місті Києві державним адміністраціям:

1.1. Здійснювати у 2015 році безкоштовне харчування:

– учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів;

– учнів 1-11 класів із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей із малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;

– дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах загальноосвітніх навчальних закладів.

1.2. Здійснювати систематичний контроль за станом організації харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах.

1.3. Визначити постачальників продуктів харчування та здійснити організаційні заходи щодо своєчасного постачання продуктів харчування належної якості відповідно до законодавства України.

  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17 січня 2015 року № 28 «Про організацію харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Києва».
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

Голова  КМДА   В. Кличко