8 класи на презентації “Книги історій та рецептів смачного настрою”

Posted by admin on 16.02.2017 in Архів новин |

16.02.2017 року відбулася презентація “Книги історій та рецептів смачного настрою” Наталі Гук) з серії “Теплі історії” у бібліотеці ім.І. Котляревського.
Це видання побачило світ у київському видавництві “Брайт Стар Паблішинг”, і це вже вісімнадцята книжка в серії. Цю серію об’єднують добрі, теплі, цілющі слова, історії про людей та життя, любов і радість. Автор “Книги історій та рецептів смачного настрою” Наталя Гук, яка завітала на зустріч з читачами, розповіла про історію її створення. Ця книжка – спільний з сестрою проект. Частенько, готуючи щось смачненьке, вони зухвало експериментували, до сліз сміялися, в цей час сестра швиденько робила замальовки олівцем, а авторка занотовувала враження, які і лягли в основу книжки.
До бібліотеки прийшли учні 8-х класів нашої школи, але слід зазначити, що це були самі дівчатка. Тож тема зустрічі їх неабияк зацікавила.
Автор приготувала для читачок не лише розповідь про саму книгу, читання окремих історій, а й літературно – кулінарні ігри. Юні господині відповідали на питання письменниці, отримуючи за відповіді картки. До слова, ніхто не залишився осторонь, тож коли Наталя Гук підбивала підсумки, визначити переможця гри було важко. Тому лідерка літературно – кулінарних перегонів отримала книгу з автографом, а дві читачки заохочувальні призи: книгу рецептів та “чашкозігрівайку”, вив’язану особисто авторкою.
На цьому сюрпризи від письменниці не закінчилися. Читачі отримали цукерки “рятівні” з побажаннями всередині, адже саме назву “Цукерки рятівні” має останнє оповідання в книзі.
Діти запитували письменницю про її книжки, зокрема вона розповіла про “Євромайдан. Звичайні герої”.
На завершення заходу читачі ознайомилися з виданням “Смачного від Енея” В. Закладного, де зібрані описи та рецепти страв, згаданих в “Енеїді” І. Котляревського.
Фонд бібліотеки ім. І. Котляревського поповнився двома екземплярами “Книги історій та рецептів смачного настрою”, які подарувала Наталя Гук, з побажаннями “смачного читання і натхненного готування”.
Всім дуже сподобалось!