Делегація з Польщі

Posted by admin on 28.02.2013 in Архів новин |

З 25 по 28 лютого 2013 року в рамках міжнародного співробітництва навчальних закладів України та Польщі у спеціалізованій школі № 24 з поглибленим вивченням російської мови та літератури ім. О. Білаша відбулася зустріч з представниками педагогічного та учнівського колективів Загальньоосвітньої школи №8 м. Лодзя (Польща).

Делегати школи м. Лодзя позитивно оцінили досвід роботи української освіти представлений на уроках учителів початкової, середньої та старшої школи; схвальні відгуки отримали вчителі методичного об’єднання російської мови та літератури під  час  демонстрації своїх творчих доробок; незабутнє враження залишилося у польської делегації від екскурсії історичними місцями столиці України та перегляду вистави «Майстер і Маргарита» у Київському національному театрі опери та балету.

Особливе зацікавлення у гостей викликала діяльність учнівського самоврядування «Сузір’я» СШ № 24. Голови міністерств на чолі з Президентом школи презентували свою роботу та запропонували гостям постійно проводити спільні он-лайн конференції для обміну новими ідеями, удосконаленням  роботи шкільного самоврядування. На згадку про зустріч учнівський актив подарував польським друзям «Зелене яблуко» – символ організації «Сузір’я».