До уваги! Дорогі наші учні, батьки! Інформуємо!

Posted by admin on 14.03.2022 in Архів новин |

Якщо ви перебуваєте  на території України в безпеці ви маєте можливість продовжити навчання своєї дитини,  а саме, за заявою одного з батьків  перевести (зарахувати) на екстернатну, сімейну, дистанційну форми навчання або долучитися до навчання в закладах освіти за місцем тимчасового перебування. Про ваше рішення просимо повідомити класного керівника.

Після відновлення навчання  в приміщенні закладу освіти будуть скориговані програми, організовані додаткові заняття та індивідуальні консультації. Рекомендації щодо цього Міністерством освіти і науки України вже розробляються. 

Шановні випускники 4,9-х класів, що завершують здобуття початкової та базової середньої освіти в 2021/2022 навчальному році, Вас вже звільнено від проходження державної підсумкової атестації.

Випускників 11-х класів, після  активних консультації та обговорення щодо цьогорічної атестації, Вас чекає виважене рішення,  що ґрунтуватиметься на консолідованій позиції освітян, депутатів, експертів МОН, а також рекомендаціях МОЗ.