Якісна підготовка до ЗНО-2014

Posted by admin on 30.10.2013 in Архів новин |

Учасники вступної кампанії до вищих навчальних закладів мають складати тести зовнішнього незалежного оцінювання.

Кожен, хто готується складати такі екзамени, добре знає, що шкільних підручників для цього недостатньо. І не тому, що в них бракує теоретичного матеріалу або вправ для тренування, а тому, що матеріал треба розшукувати у багатьох книжках, адже курс із будь-якого предмету вивчається протягом кількох років.

Допомогти випускникам у підготовці до екзаменів допоможуть навчальні посібники: комплексні видання (довідник і тестові завдання з відповідями), експрес-підготовка (тестові відомості, величезна кількість тестових завдань із відповідями) типові тестові завдання (із відповідями).

За допомогою таких видань майбутні абітурієнти зможуть швидко поновити в пам’яті усе вивчене раніше, систематизувати набуті знання й потренуватися у виконанні тестових завдань.

Автори посібників є провідними фахівцями у сфері тестових технологій, користуються авторитетом серед педагогічної спільноти, мають багаторічний досвід викладацької діяльності.

Видання охоплюють усі предмети, що пропонуються для іспитів обов’язково або на вибір: українську мову та літературу, історію України, всесвітню історію, математику, географію, біологію, хімію, фізику, російську мову, світову літературу, іноземні мови.

Понад 560 000 випускників, які користувалися комплектом цих видань, сьогодні є студентами ВНЗ.