Акція «Врятуємо життя разом!»

Posted by admin on 27.10.2014 in Архів новин |
Cайт Ярослава Куликовского!
http://help-yarik.com/

Врятуємо життя разом!

Адміністрація спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №24 звертається з проханням до всіх небайдужих допомогти врятувати життя учневі нашої школи Куліковському Ярославу.

Сюжет “Подробности”, телеканал “Интер” 29 января 2015:


Хлопець захворів на гострий лейкоз.

На лікування потрібні дуже великі кошти, сім’я не в змозі самостійно оплатити лікування сина (мати виховує Ярослава сама). Просимо Вас не залишатися байдужими та зробити посильний внесок у порятунок життя дитини.

Ми віримо в те, що світ не без добрих людей. Віримо в те, що можна змінити долю, можна відвернути біду і в те, що можна врятувати життя…

Для більш детальнішої інформації за телефонами:

067 989 43 52, Олена Володимирівна, мама

097 216 66 84, Хомініч Анна, волонтер

050 977 83 08, Тараненко Олена, волонтер

https://vk.com/yaroslavkulikovsky

https://www.facebook.com/yaroslavkulikovsky


podyaka4

Адміністрація спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №24 висловлює щиру подяку всім небайдужим, хто приймає участь у акції «Врятуємо життя разом», та надає шанс нашому учневі Куліковському Ярославу на здорове життя.

Будь-яка Ваша допомога – це неоціненний вклад у лікування та подальшу реабілітацію хлопця. Це величезний шанс на одужання!

Пам’ятайте, що добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки, світять тим, хто чекає допомоги. Ми впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших небайдужих до чужого горя.

Copyright © 2010-2024 Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №24 ім.О.Білаша з поглибленим вивченням іноземних мов Шевченківського району м.Києва All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.