Увага!!! 8 лютого 2016 року навчання відновлено

Posted by admin on 14.01.2016 in Архів новин |

Шановні керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району! Таке рішення київська міська влада ухвалила у зв’язку зі зниженням рівня захворюваності на грип та ГРВІ на 20,6% порівняно з аналогічним періодом попереднього тижня. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.


У зв’язку із значною кількістю випадків захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції у м. Києві карантин у навчальних закладах всіх типів та форм власності продовжується до 8.02.2016р.


Профілактичний карантин введений з суботи, 16 січня 2016 року, і триватиме до покращення епідеміологічної ситуації в місті. Про це йдеться у повідомленні Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Столична влада ухвалила рішення про тимчасове припинення навчального процесу у загальноосвітніх навчальних закладах міста з суботи, 16 січня 2016 року.

Крім того, прийняте рішення про обмеження проведення публічних масових заходів, аби упередити розповсюдження захворювань серед мешканців столиці. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час наради із заступниками та керівниками профільних департаментів щодо ситуації із сезонними захворюваннями на грип та ГРВІ у столиці.

«Ми не будемо очікувати, поки буде перевищений епідеміологічний поріг, і ухвалили рішення ввести з суботи карантин для недопущення розповсюдження сезонних захворювань. Це превентивний захід, адже ми бачимо негативну динаміку щодо кількості хворих. Враховуючи специфічність вірусу і важкі ускладнення від грипу, ми маємо упередити розповсюдження захворювань серед мешканців столиці на грип та ГРВІ», – наголосив Віталій Кличко.

За інформацією головного управління Держсанепідслужби у м. Києві, спостерігається зростання показників захворюваності на грип та ГРВІ на 33% у порівнянні з минулим тижнем (04.01.2016 до 10.01.2016), а також збільшення у два рази кількості захворілих за аналогічні дні попереднього тижня дітей віком від 10 до 14 років.